MAĎARSKÝ OHAŘ Aida Bety z Hanačova


Co se stalo za poslední rok?

29.12.2009 21:24

Od posledních novinek od září 2008 se udála řada věcí. Trošku jsme pozapomněli na administrativu Betky a zanadbávali její stránky. Spíše jsme se věnovali jejímu vzdělávání. S Betkou jsme zažili moc pěkných výletů s celou rodinkou. Na velikonoce jsme chodili po Krkonoších, v červnu byla poprvé v Chorvatsku u moře a zvládala to moc pěkně. Ranní procházky s Betynkou po pobřeží byly krásné, užívala si i koupání. Byli jsme s ní opět na vodě, tentokrát na Sázavě, kdy opět zahraňovala neplavce, ale hlavně petky a gumová zvířátka plující za různými plavidly. Fotky doplníme. 

Ale hlavně jsme pracovali na přípravě k závěrečným podzimním zkouškám ve spolupráci s Petrou https://www.bully.cz/a Karlem Zelníčkem https://www.zlatylovec.cz/. Bohužel jsme prozatím neuspěli. Nebylo nám nakloněno počasí a jiné okolnosti. V Karviné při vodních zkouškách koncem října do vody nevlezli ani špičkoví retrívři... Rádi bychom Betynku připustili, protože v následujícím roce bude mít 3 roky. Pevně věříme, že letos ve zkouškách uspějeme.

Omlouváme se všem zpřízněným serverům, přátelům a psím kamarádům za naše mlčení, vše doplníme na našich stránkách tento rok.

Příprava na podzimky...

 

—————

Zpět